Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı ABM2677

219,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
199,99 TL + KDV
* 23,18 TL den başlayan taksitlerle!!

Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı  ABM2677

Modern kadına istediği her şeyi vermek için en ince detayları titizlikle hazırlayan aybestmoda, iç çamaşırında şıklığı bir hayat tarzı haline getiriyor. Özel kutusunda, şık sunumuyla size özel dantel iç çamaşır takımı. Beyaz rengin masumluğu ile sizi saracak ithal çamaşır seti.

Siparişlerinizin İçeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Taşıyıcı firma çalışanları (kargo ve kurye elemanları) paket içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildir. Banka dökümlerinizde,  açıklama kısmı sadece Aybest Moda ibaresiyle gözükür.

Sağlık ve hijyen nedeniyle; kullanılmış-denenmiş iç çamaşırları, fantazi giyim, iç giyim ürünleri, mayo, bikini ile paketi açılmış veya hasar görmüş kargo tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı ABM2677 Fantazi İç Giyim, Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı ABM2677, Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. GG-bride Bride Fantazi Dantel Çamaşır Takımı  ABM2677

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.