Büyük Beden Göğsü Açık Gelin Kostümü ABM2437

71,29 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
64,81 TL + KDV
* 7,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Büyük Beden Göğsü Açık Gelin Kostümü ABM2437
Büyük Beden fantazi iç giyim, Dantelli kumaştan duvaklı body modeli, zarif görünümü ve rahat tasarımı ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor fantazi iç giyim büyük beden gelin kostümü olarak hazırlanmış, seksi büyük beden bayan iç çamaşırı.
Ürün İçeriği: Jartiyerli Body, Duvak (Çoraplar dahil değildir, dilerseniz fantazi çoraplar bölümünden temin edebilirsiniz.)
Beden: Standart XL, XXL, XXXL bedenlere uyumludur.

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişimi yoktur. 
 
Yaşamak bir sanattır!
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Büyük Beden Göğsü Açık Gelin Kostümü ABM2437 Büyük Beden Fantazi Kostüm, Büyük Beden Göğsü Açık Gelin Kostümü ABM2437, Büyük Beden fantazi iç giyim, gelin kostümü, zarif görünümü ve rahat tasarımı ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LN66048 Büyük Beden Göğsü Açık Gelin Kostümü ABM2437

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.