Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı ABM1882

61,10 TL
Beden***
Fiyat
55,55 TL + KDV
* 6,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı ABM1882
20 Den ÇİFT SİLİKONLU AVRUPA"DAN İTHAL Jartiyer Çorap
Özellikler: 20 DEN ÇİFT SİLİKONLU, DANTELLİ, ŞIK, ZARİF VE SEKSİ JARTİYER ÇORAP
Üst kısmı seksi, kaliteli ve şık dantel ile sonlandırılmış, dantel kısmının hemen altına dantel ile uyumlu arkadan çizgi desen işlenmiş, daha rahat kullanım için her bacakta çift silikon şeritli son derece şık, zarif ve seksi jartiyer çorabıdır.Dayanıklılığı artırılmış ipliklerle spiral dokuma teknolojisi ile üretilmiştir. Spiral dokuması sayesinde kaçması oldukça zor olup kaçsa da kaçan yerde göz göz olup ilerleme yapmaz. Burun kısmı dikişsizdir. Topuk kısmı görünmez şekilde güçlendirilerek dokunmuştur. Son derece şık, kaliteli ve seksi jartiyer çorap. Jartiyer Çorap özellikle jartiyer çoraplarında Avrupa"nın önde gelen markalarından biridir. Tarzı olan ve kaliteye önem verenlerin denemesini ve Aybestmoda ile çorap farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
Fiber İçerik: 88% Polyamide, 12% Elastane
 

Siparişlerinizin İçeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Taşıyıcı firma çalışanları (kargo ve kurye elemanları) paket içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildir. Banka dökümlerinizde,  açıklama kısmı sadece Aybest Moda ibaresiyle gözükür.
Sağlık ve hijyen nedeniyle; kullanılmış-denenmiş iç çamaşırları, fantazi giyim, iç giyim ürünleri, mayo, bikini ile paketi açılmış veya hasar görmüş kargo tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı ABM1882 Jartiyer Çoraplar, Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı ABM1882, Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ABMO4052 Çift Silikonlu Dantelli Jartiyer Çorabı ABM1882

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.