Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap ABM2210

269,99 TL
Beden***
Fiyat
245,45 TL + KDV
* 28,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap ABM2210
8 DEN YOK GİBİ, ÇİFT SİLİKONLU, GENİŞ DANTELLİ, SEKSİ, ŞIK VE ZARİF JARTİYER ÇORAP
Üst kısmı kaliteli, şık ve seksi dantel ile sonlandırılmış, daha rahat kullanım için her bacakta çift silikon şeritli son derece şık ve seksi jartiyer çorap. Dayanıklılığı artırılmış ipliklerle spiral dokuma teknolojisi ile üretilmiştir. Spiral dokuması sayesinde kaçması oldukça zor olup kaçsa da kaçan yerde göz göz olup ilerleme yapmaz. Burun kısmı dikişsizdir. Topuk kısmı görünmez şekilde güçlendirilerek dokunmuştur. Son derece şık, kaliteli ve seksi jartiyer çorap.Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel seçim. Fantazi Çorap özellikle jartiyer çoraplarında Avrupa"nın önde gelen markalarından biridir. Tarzı olan ve kaliteye önem verenlerin denemesini ve Jartiyer Çorabımızın farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap ABM2210 Jartiyer Çoraplar, Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap ABM2210, Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ABMO4014 Çift Silikonlu Geniş Dantelli Seksi Şık Zarif Jartiyer Çorap ABM2210

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.