Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932

404,62 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
367,84 TL + KDV
* 42,63 TL den başlayan taksitlerle!!
Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932
Fantazi iç çamaşır takımı, dantel ve deri. Zarif ve seksi uyum. Parlak lak deri kumaştan hazırlanmış seksi jartiyer takımı.
Jartiyer askıları ve jartiyer çorabı ürüne dahildir.
Fantazi bayan iç giyim. Bayan siyah deri iç giyim takımı, dantel ve parlak deri kumaştan hazırlanmış, vücudunuzu tamamen saran yapısı ve dekolte kısımlarından ayarlanabiliyor olması ile son derece dikkat çekici bir ürün, bayan fantazi deri iç çamaşırı. Seksi bayan çamaşırı. Parlak deri görünümlü lak ve dantel kumaştan üretilmiştir.
Bu erkek iç giyim ürünü ile partnerinize güzel bir sürpriz yapabilir ve onu iyice kendinize çekebilirsiniz. 
Ürün İçeriği; 1 Adet Sütyen + 1 Adet Tanga + 1 Adet Jartiyer + 1 Çift Silikonlu Jartiyer Çorabı
 
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932 Jartiyer & Jartiyer Takımlar, Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932, Vücudunuzu tamamen saran yapısı ve dekolte kısımlarından ayarlanabiliyor olması ile son derece dikkat çekici bir ürün, bayan fantazi deri iç çamaşırı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LB-8049 Dantelli Deri Jartiyer Takım ABM2932

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.