Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744

161,94 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
147,22 TL + KDV
* 17,06 TL den başlayan taksitlerle!!
Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744
Fantazi deri takım, büstiyer ön ve kısmı çapraz bağlamalı vücudunuza göre ayar bileceğiniz arka kısmı transparan tasarlanmış seksi deri iç giyim. Kolluklar ile seksi bir görünüm kazanmış suni deri fantazi iç giyim. Birlikte kullanabileceğiniz gibi tüm parçalarını başka kıyafetleriniz ile de rahatlıkla kombin edebilirsiniz.
Büstiyer, etek ve bileklikler olmak üzere 3 parçadır.
Ürün İçeriği: 1 Adet Büstiyer+ 1 Adet Etek + 1 Çift Bilek Bandı + 1 Çift Jartiyer Çorabı

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.

Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744 Deri Büstiyer Korse, Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744, Fantazi deri takım, büstiyer ön ve kısmı çapraz bağlamalı vücudunuza göre ayar bileceğiniz arka kısmı transparan tasarlanmış seksi deri iç giyim, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ML9003 Deri Büstiyer Etek Takım ABM1744

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.