Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695

299,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
272,72 TL + KDV
* 31,60 TL den başlayan taksitlerle!!
Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695
Fantazi iç giyim ürünümüz sıradan iç çamaşır modelleri çoğu çift için monotonluğun simgelerinden biridir bu yüzden çiftler birbirlerini mutlu edebilmek için seks iç çamaşırı bayan ürünlerine yönelmektedir, Aybestmoda ise bu ihtiyacı karşılayabilmek adına fantazi iç giyim ürünlerini üretip satışını gerçekleştirmektedir, tıpkı bu sütyen külot takımında olduğu gibi.
Ürünümüz parlak deri görünümlü kırmızı lame kumaştan üretilmiştir ve yuvarlak taşlı aksesuarları daha sağlam olması için plastik olarak değil metal olarak tercihi yapılmıştır.
 
Ürün İçeriği: 1 Adet Sütyen + 1 Adet Tanga (Boyun ve bileklik aksesuarları dahil değildir.)
Beden: Standart (esnek S,M,L bedenlere uygundur.)

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.

Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695 Fantazi İç Giyim, Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695, Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. BC9174/VN-0961 Deri Kırmızı Sütyen ve Külot Takım ABM5695

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.