Desenli Külotlu Çorap ABM4221

229,99 TL
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!

Desenli Külotlu Çorap ABM4221
Aybest Moda, her zevke ve ihtiyaca şık tasarımlarıyla karşılık veriyor, günlük kullanıma elverişli modellerin yanısıra, dişiliği öne çıkaran, çarpıcı ve bir o kadar da heyecan uyandırıcı çorap modelleriyle sizi ve partnerinizi fethedecek! Kaliteli, son derece şık desenli külotlu çorap. Rahat düz dikişler, görünmez takviyeli ayak kısmı ve gelişmiş dayanıklılık için tek kaplı elastan iplik ile mat, şeffaf bel. Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel. Fiber içeriği: % 89 Polyamid, % 10 Elastan, % 1 Pamuk. Avrupanın ünlü, orijinal seksi iç çamaşırı çorap üreticisinden.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Desenli Külotlu Çorap ABM4221 Külotlu Çoraplar, Desenli Külotlu Çorap ABM4221, Desenli Külotlu Çorap, pek çok marka ve moldel ile hizmenizde Aybest Moda, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. FIG5431 Desenli Külotlu Çorap ABM4221

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.