Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap - 3D Külotlu Çorap ABM4286

23,42 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
21,29 TL + KDV
* 2,47 TL den başlayan taksitlerle!!
Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap - 3D Külotlu Çorap ABM4286
Kabartma 3 Boyutlu desenli külotlu çorap. Son derece şık, 3D (üç boyutlu) teknolojisiyle üretilmiş desenli çorap. Rahat düz dikişler, görünmez takviyeli ayak kısmı ve gelişmiş dayanıklılık için tek kaplı elastan iplik ile üretilmiş. Seçkin topluluk etkinlikleri için mükemmel. 60 Den, dünyanın en ünlü fantazi iç çamaşır çorap firması tarafından üretilen bu fantazi çorapla çok şık olacak, bayılacaksınız.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap - 3D Külotlu Çorap ABM4286 Tükenen Ürününler, Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap - 3D Külotlu Çorap ABM4286, Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap, 3D Külotlu Çorap, Kabartma 3 Boyutlu desenli külotlu çorap. Son derece şık, 3D (üç boyutlu) teknolojisiyle üretilmiş desenli çorap., AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. G5245 - RAFAELLA Desenli Üç Boyutlu Külotlu Çorap - 3D Külotlu Çorap ABM4286

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.