Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970

129,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
118,18 TL + KDV
* 13,69 TL den başlayan taksitlerle!!
Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970 
Fantazi iç çamaşırı, arka kısmında bulunan transparan şekildeki tüllü ve kurdeleli tasarımı ile sitemizde satışa sunulan iç giyim ürünümüz siparişlerinizi bekliyor. Aybestmoda seçkisi ile üretilen tanga modelleri fantazi tasarımları ile dikkat çekmektedir, cinsel hayatlarını renklendirmek isteyen çiftler bu tip tanga modellerine sahip olarak bunu başara bilmektedirler normal iç giyim ürünlerinden daha farklı kullanımları olan fantazi ürünler tamamı ile cinsel hayatı hareketlendirmek üzere imal edilmiştir.
Ürün İçeriği: 1 Adet tek parça Tanga ( Aksesuarlar, eldiven takılar ve ayakkabı vs dahil değildir)
Beden: Standart (esnek S,M,L bedenlere uygundur) 

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970 Külot & String & Tanga, Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970, Arka kısmında bulunan transparan şekildeki tüllü ve kurdeleli tasarımı ile sitemizde satışa sunulan iç giyim ürünümüz siparişlerinizi bekliyor, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. 13005/VN-0673 Duvaklı Kurdeleli Beyaz Fantazi G String ABM1970

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.