Erolife Orgasm Kremi ABM4303

71,29 TL
Fiyat
64,81 TL + KDV
* 7,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Erolife Orgasm Kremi ABM4303

Bayanların ve kadınların  % 90'lara varan büyük bölümünün cinsel yaşamlarında hak ettikleri mutluluğu yaşayamadığını yazılı ve görsel basından üzülerek takip ediyoruz.Neticede; evliliklerin, beraberliklerin bitimine dek uzanan mutsuz bir süreç başlıyor ki bu da kişinin beden ve ruh yapısında ve sosyal yaşam içindeki aktivitelerinde olumsuz etkiler yapıyor.Avrupa devinin bir nevi tetikçi olan ürünüyle kadın orgazmına giden yolu açmak istiyoruz.Vajinal ve klitoral uyarıcı olan bu ürün kan deveranını arttırarak sıcaklık hissiyle seksüel canlanmanın hissedilmesine,seksüel arzunun yoğunlaşmasına,kadının hazırlanmasına ve neticede de kadın libidosunun serbest almasına sebep olur.
 
Erolife Orgazm Jeli Kullanımı : Küçük bir miktar vagina ve klitorise sürülerek yedirilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Erolife Orgasm Kremi ABM4303 Bayanlara Özel Ürünler, Erolife Orgasm Kremi ABM4303, Erolife Orgasm Kremi, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ABM4304 Erolife Orgasm Kremi ABM4303

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.