Erotik Dekolteli Mini Elbise ABM4184

71,29 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
64,81 TL + KDV
* 7,51 TL den başlayan taksitlerle!!
 Erotik Dekolteli Mini Elbise ABM4184
Bol dekolteli çapraz bağcıkları ile göz dolduran fantazi iç giyimde gözde olan gecelik sadece seksi görünmenizi sağlamıyor, aynı zamanda şık olmanızda büyük bir pay alıyor. Parçalı deri görünümlü kumaş ve transparan kumaş kullanılmıştır.
Ürün içeriği: 1 Adet Mini Elbise + 1 Adet Tanga

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Criss-Cross Erotik Dekolteli Gecelik ABM4184


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Erotik Dekolteli Mini Elbise ABM4184 Fantazi Elbiseler - Dantel Elbise, Erotik Dekolteli Mini Elbise ABM4184, Çapraz bağcıkları ile göz dolduran fantazi iç çamaşırda gözde olan gecelik sadece seksi görünmenizi sağlamıyor, aynı zamanda şık olmanızda büyük bir pay alıyor., AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. GG-8304 Erotik Dekolteli Mini Elbise ABM4184

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.