Fileli Jartiyer Takım ABM2633

211,01 TL
Beden
Renk
Fiyat
191,83 TL + KDV
* 22,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Fileli Jartiyer Takım ABM2633
Mini delikli fileden hazırlanmış, İnce askılı ve askıları papatya desenli taşla süslenmiş, jartiyerli string ve file silikonlu dantelli çorabı ile çok özel bir takım. Kırmızı ve siyah renk, S/M ve L/XL beden seçenekleri mevcuttur.

Siparişlerinizin İçeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Taşıyıcı firma çalışanları (kargo ve kurye elemanları) paket içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildir. Banka dökümlerinizde,  açıklama kısmı sadece Aybest Moda ibaresiyle gözükür.
Sağlık ve hijyen nedeniyle; kullanılmış-denenmiş iç çamaşırları, fantazi giyim, iç giyim ürünleri, mayo, bikini ile paketi açılmış veya hasar görmüş kargo tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etiketler :
Fileli Jartiyer Takım ABM2633 Jartiyer & Jartiyer Takımlar, Fileli Jartiyer Takım ABM2633, Fileli Jartiyer Takım, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LQ7003 Fileli Jartiyer Takım ABM2633

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.