Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı ABM4049

229,99 TL
Kategori
Renk***
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı ABM4049
Fantazi iç giyim ürünü kırmızı renkteki bol dekolteli vücut çorabı partnerinize sürpriz yapmanız için ideal bir ürün durumunda, normal iç giyim ürünlerinin aksine tamam ile cinsel yaşam kalitesini arttırmaya yönelik kullanılan fantezi iç giyim ürünleri sadece görsel olarak değil kumaş kalitesi olarak da üst düzey olarak Aybestmoda olarak sergilenmektedir.
Ürün İçeriği: 1 Adet Vücut Çorabı ( Ayakkabılar Dahil Değildir )
Beden: Standart (esnek S,M,L bedenlere uygundur)
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı ABM4049 Vücut Çorabı, Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı ABM4049, Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı, çok çekici vücut çorabı modellerine www.aybestmoda.com sitesinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz., AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. VN-0762 Geniş Dekolteli Seksi Kırmızı Vücut Çorabı ABM4049

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.