Geniş File Dantelli Çift Slikonlu Jartiyer Çorabı - Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap ABM4168

99,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
90,90 TL + KDV
* 10,53 TL den başlayan taksitlerle!!
Geniş File Dantelli Çift Slikonlu Jartiyer Çorabı - Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap ABM4168
Standart bedendir ( Esnek yapısıyla 49-87 kilo aralığına S-M-L bedenlere uyumludur) beyaz renk kırık beyazdır ekruya yakındır. Kırmızı orta aralıktadır, Yeşil benetton yeşilidir. Ten, Yeşil ve Mor renklerin filesi daha geniştir.
Aksesuarlar, takılar, külot satışa dahil değildir.

Aybestmoda Online Alışveriş, sitemizde satışa sunulan pek çok marka gibi  orjinal  ürünlerdir. Hijyen ve sağlığınız için orijinal olmayan ve üretim standartlarına dikkat etmeyen markalara ait iç giyim modellerini tercih etmeyiniz. Satmış olduğumuz tüm ürünler Dünya standartlarında üretilmiş garantili iç giyim ürünleridir.

Dünyanın ünlü sayılı iç giyim markaları estetik tasarımları, sıra dışı, zengin modelleri ile pek çok fantazi bayan iç giyim modelini web sitemizde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.iç giyim modelleri, ürün kalitesi, canlı renkleri ve cezbedici iç giyim modelleri ile hayatınıza renk katacak.
 
AybestModa ile YAŞAMAK BİR SANATTIR Yaşamınıza renk katın! 
Sıradan olmaktan çıkıp harika bir hediye alma zamanı! 

Fantazi iç giyim, süper seksi, dekolteli, birçok ürünü çok özel fiyat ile bizde bulabilirsiniz
 
SİPARİŞLERİNİZİN İÇERİĞİ DIŞARIDAN BELLİ OLMAYACAK ŞEKİLDE PAKETLENMEKTEDİR.
 TAŞIYICI FİRMA ÇALIŞANLARI ( KARGO VE KURYE ELEMANLARI ) PAKETİN İÇERİĞİ HAKKINDA KESİNLİKLE BİLGİ SAHİBİ DEĞİLDİR.
 
Sağlık ve hijyen nedeniyle kullanılmış-denenmiş, iç çamaşırları, fantazi iç giyim, mayo, bikini  veya paketi açılmış veya hasar görmüş kargo tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Geniş File Dantelli Çift Slikonlu Jartiyer Çorabı - Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap ABM4168 Jartiyer Çoraplar, Geniş File Dantelli Çift Slikonlu Jartiyer Çorabı - Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap ABM4168, Dantelli Geniş Kafesli File Jartiyer Çorabı, Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ABM4168 Geniş File Dantelli Çift Slikonlu Jartiyer Çorabı - Seksi Fantazi Dantelli Fileli Çorap ABM4168

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.