Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308

229,99 TL
Kategori
Beden
Renk
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308
Fantazi iç giyim olarak tasarlanmış çiçek desenli, göbek dekolteli çok özel dokuma tarzı ile farklı seksi vücut çorabı. Hassas tasarım. Yumuşak ve esnek bir yapı. baştan çıkarıcı şekli vurgulayarak, vücuda mükemmel uyum sağlar, vücudu toparlar saha seksi bir hal almasına yardımcı olur.
Standart bedendır. 49-75 kilo aralığına (s-m-l-xl)
Bedenlere uyumludur zarif bir seçim, string ve aksesuarlar satışa dahil değildir.
Ürün içeriği; 1 Adet Vücut Çorabı (Aksesarlar dahil değildir)

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, yasal mevzuat gereği hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308 Vücut Çorabı, Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308, Fantazi iç giyim olarak tasarlanmış çiçek desenli, göbek dekolteli çok özel dokuma tarzı ile farklı seksi vücut çorabı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ML-1456 Göbek Dekolteli Vücut Çorabı ABM3308

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.