Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4224

229,99 TL
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!

Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4224
Eşsiz bir zerafet için seksi dantelli seksi jartiyer çorabı. Aybest Moda, her zevke ve ihtiyaca şık tasarımlarıyla karşılık veriyor.  günlük kullanıma elverişli modellerin yanısıra, dişiliği öne çıkaran, çarpıcı ve bir o kadar da heyecan uyandırıcı çorap modelleriyle sizi ve partnerinizi fethedecek! Seksi dantel üst ve görünmeden güçlendirilmiş ayak kısmı ile seksi jartiyer çorabı.Fiber içeriği:% 84 Polyamid,% 12 Elastan, %4 Polyester 20 DenAvrupanın ünlü, orijinal seksi iç çamaşırı çorap üreticisinden.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4224 Jartiyer Çoraplar, Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4224, Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı, Eşsiz bir zerafet için seksi dantelli jartiyer çorabı. Aybest Moda, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. FIG4038 Gül Kabartmalı Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4224

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.