Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap ABM3194

71,29 TL
Beden***
Fiyat
64,81 TL + KDV
* 7,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap ABM3194
Fantazi 20 Den Jartiyer Çorap Desenli AVRUPA"DAN İTHAL Şık ve Seksi Külotlu Çorap
Özellikler: 20 DEN JARTİYERLİ ÇORAP DESENLİ, SEKSİ, MAT KÜLOTLU ÇORAP
Avrupa"dan ithal, mat, şık, jartiyerli çorap desenli külotlu çorap. Üst kısımdaki şerit desenleri sayesinde jartiyerli çorap görünümlüdür. Bel kısmı özel düz dikişli olup rahatsız etmez. Dayanıklılığı artırılmış ipliklerle spiral dokuma teknolojisi ile üretilmiştir. Spiral dokuması sayesinde kaçması oldukça zor olup kaçsa da kaçan yerde göz göz olup ilerleme yapmaz. Burun kısmı dikişsizdir. Topuk kısmı görünmez şekilde güçlendirilerek dokunmuştur. Seçkin ortamlar için tercih edilebilecek, tüm bakışları üzerinize çekecek son derece şık, seksi ve zarif desenli külotlu çorap.
Özel spiral dokuma teknoloji ile üretildiğinden kaçmaya karşı son derece dayanıklıdır. Deneyin vaz geçemeyeceksiniz. Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel seçim.
Çorabımız Avrupa"nın önde gelen bayan ince çorap markalarından biridir. Tarzı olan ve kaliteye önem verenlerin denemesini ve aybestmoda ile Çorap farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
Fiber İçerik: 87% Polyamide, 12% Elastane, 1% Pamuk (Ağ kısmı)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap ABM3194 Külotlu Çoraplar, Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap ABM3194, Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ABMG5565 Jartiyer Görünümlü Şık Seksi Külotlu Çorap ABM3194

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.