Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011

229,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011
Fantazi iç giyim olarak tasarlanmış kendinden karanfil desenli ve jartiyerli dekolteli fantazi mini elbise, standart bedendir S, M, L, beden 49-75 kilo aralığına uygundur.
Not:Eldiven, tanga, ayakkabı ve aksesuarlar ürüne dahil değildir.
Ürün içeriği; 1 Adet Vücut Çorabı

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, yasal mevzuat gereği hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011 Fantazi Elbiseler - Dantel Elbise, Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011, Fantazi iç giyim olarak tasarlanmış kendinden karanfil desenli ve jartiyerli dekolteli fantazi mini elbise, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. ML-6673/ABM5011 Kendinden Jartiyerli Fantazi Mini Elbise ABM5011

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.