Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724

101,85 TL
287,49 TL
%65
Renk***
Beden***
Fiyat
261,36 TL + KDV
* 10,73 TL den başlayan taksitlerle!!
Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724
Tarzı fark olan kadının seçimi. Seksi ve karizmatik. Deri lak kumaştan hazırlanmış, göğüs dekolteli seksi büstiyer ve süspansiyonlu arkası açık tanga takımı.
Fantazi bayan iç giyim. Bayan kırmızı deri iç giyim takımı, parlak deri kumaştan hazırlanmış, vücudunuzu tamamen saran yapısı ve dekolte kısımlarından ayarlanabiliyor olması ile son derece dikkat çekici bir ürün, ona uyumlu tangası ile bayan fantazi iç çamaşırı. Seksi bayan çamaşırı. Parlak deri görünümlü lak kumaştan üretilmiştir.
Bu erkek iç giyim ürünü ile partnerinize güzel bir sürpriz yapabilir ve onu iyice kendinize çekebilirsiniz. 
Ürün İçeriği; 1 Adet Deri Büstiyer Korse + 1 Adet Tanga
 
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724 Deri & Lak & Vinil Takımlar, Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724, Tarzı fark olan kadının seçimi. Seksi ve karizmatik. Deri lak kumaştan hazırlanmış, göğüs dekolteli seksi büstiyer ve süspansiyonlu arkası açık tanga takımı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LB-8037 Kırmızı Deri Büstiyer Takım ABM3724

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.