Motifli Vücut Çorabı ABM1339

229,99 TL
Kategori
Renk***
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Motifli Vücut Çorabı ABM1339
Fantazi iç giyim olarak yüksek kalitede üretilmiş, özel bir gece yaşamak için tasarlanmış bu muhteşem fantazi file vücut çorabı çok özel motifi ile vücudunuzu saracak.
Bütün vücut çoraplarının ağ bölgeleri açıktır.
Beden: free size standart (esnek yapısı ile XS,S,M,L,XL bedenlere uyumludur) 45-75 kilo aralığına uyumludur.
Renk: Resimdeki (katalog rengi)
Eldiven, string, ayakkabı ve aksesuarlar satısa dahil değildir.
 
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
 
Yaşamak bir sanattır!
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Motifli Vücut Çorabı ABM1339 Vücut Çorabı, Motifli Vücut Çorabı ABM1339, Motifli Vücut Çorabı ABM1339 Fantazi iç giyim olarak yüksek kalitede üretilmiş, özel bir gece yaşamak için tasarlanmış bu muhteşem fantazi file vücut çorabı çok özel motifi ile vücudunuzu saracak. Sitemizde satılan bütün vücut çoraplarının ağ kısımları açıktır. Özel kutusunda ithal. Avrupanın ünlü, orijinal seksi iç çamaşırı üreticisinden., AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. MXR5010-1 Motifli Vücut Çorabı ABM1339

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.