Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2016 Mayokini Modelleri

101,75 TL
122,12 TL
%17
Kategori
Beden*
Renk*
Fiyat
111,02 TL + KDV
* 10,72 TL den başlayan taksitlerle!!
Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2016 Mayokini Modelleri
Ön kısmı zarif dekolteli püsküllü kesimiyle oldukça şık tasarımlı mayokini, deseni ve kesimiyle vücudunuza tam oturan  bu mayokiniyi çok beğeneceksiniz.

Kendinizi özel hissettirecek özel tasarımlar. 
Orjinal üründür.
Plajlarda en seksi ve farklı siz olacaksınız. Uzun ömürlü kullanmak için mayonuzu elde ve soğuk suyla yıkayınız.

Güzelliğinize estetik kattan koleksiyonu sahilde iddialı olmak isteyen, ayrıntıdan hoşlanan bütün kadınlara hitap ediyor. Mayo, bikini, tankini, mayokini ve tankinide şıklığı ön planda tutan bu yaz da tüm kadınların dişi ruhunu plajlara taşıyacak. Detaya verilen önem ve estetik, koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Payet işlemeler, metal ve ahşap aksesuarlar, taşlar, boncuklar, kemerler, mayo ve bikinilerde koleksiyonu tamamlayan ayrıntılar olarak göze çarpıyor. Mayo ve bikini kumaşı ile kombinli, pareolar, pantolonlar, plaj elbiseleri, etekler, düz slipler, uygun kumaştan alt ve üstler ise kadınları plaja inerken ne giysem derdinden kurtarıyor, koleksiyonunun şık tasarımları ve ayrıntıda saklı estetiğiyle kadınları plajların gözdesi yapacak. Yeni modelleriyle; tarzıyla konuşturan, kendinden emin, gittiği her yerde ilgi odağı olmak isteyen tüm kadınları kumsallara çağırıyor.

AybestModa ile hayallerinin peşinden git!
YAŞAMAK BİR SANATTIR ,Yaşamınıza renk katın! 
Sıradan olmaktan çıkıp harika bir hediye alma zamanı! 
HAYAL GÜCÜNÜZÜ GELİŞTİRİ,N KİMLİĞİNİZİ SİZ BELİRLEYİN!

Süper seksi, dekolteli birçok marka ve ürünü çok özel fiyat ile bizde bulabilirsiniz.
  
Sağlık ve hijyen nedeniyle Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.

Siparişlerinizim İçeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Taşıyıcı firma çalışanları (kargo ve kurye elemanları) paket içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildir. Banka dökümlerinizde,  açıklama kısmı sadece Aybest Moda ibaresiyle gözükür.
 
Teşekkürler! 
Tekrar görüşebilmek ümidiyle sık sık uğramayı unutmayınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2016 Mayokini Modelleri Mayokini, Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2016 Mayokini Modelleri, Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2013 Mayokini Modelleri, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. 12-381-5347 Püsküllü Özel Tasarım Mayokini - 2016 Mayokini Modelleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.