Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise ABM5476

100,83 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
91,67 TL + KDV
* 10,62 TL den başlayan taksitlerle!!
Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise ABM5476
Fantazi mini elbise, dantel deri sexy elbise Sade olduğu kadar gösterişli de olan sexi mini elbise modelimiz deri ve dantelin muhteşem uyumuyla tasarlanmıştır.
Sırt bölümünde komple dantel işlenen elbisenin göğüs dekolte kısmında da dantel bulunur. Sıfır yaka ve kolsuz olan deri elbisenin yanında aynı zamanda tanga hediyesi de bulunmaktadır.
Deri elbise modellerimiz arasında en beğenilen ürünlerimiz içerisindedir. Mankenin kolundaki aksesuarlar ürüne dahil olmayıp, sadece görsel amaçlı kullanılmıştır.
Paket içeriği : 1 adet fantazi elbise, 1 adet tanga
Bedenler: S, M
Renk: Kırmızı, Siyah, Kırmızı-Siyah

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise ABM5476 Seksi Mini Elbiseler, Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise ABM5476, Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. XC9427K Rugan Deri Kırmızı Dantelli Fantazi Elbise ABM5476

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.