Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287

241,66 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
219,69 TL + KDV
* 25,46 TL den başlayan taksitlerle!!
Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287
Kırmızılı Güllü Bacak Bandı ve String Takım, desenli transparan dantelden, atla kısmında kırmızı yumuşacık tüy kullanılarak hareketlendirilmiş, tüy üstüne kurdela ve pırıltılı taş konulmuştur, çok havalı ve şık bir görünüm aynı işlem bacak bandında da uygulanmış, muhteşem, seksi, mükemmel bir ürün.
Ürün içeriği: 1 Adet string + 1 Adet bacak bandı
Beden: S/M ve L/XL bedenleri mevcuttur.

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287 Külot & String & Tanga, Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287, Desenli transparan dantelden, atla kısmında kırmızı yumuşacık tüy kullanılarak hareketlendirilmiş seksi ürün aybestmoda.com'da, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LB-348 Seksi Bacaklık Tanga Takım ABM2287

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.