Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037

152,77 TL
Beden***
Fiyat
138,88 TL + KDV
* 16,09 TL den başlayan taksitlerle!!
Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037
Fantazi Kostüm, seksi hizmetçi kostümü açık bırakılan arka kısım kesimi ile oldukça çekici fantazi ürün sizi bekliyor. Bol dantel ve tüllerden oluşan konak hizmetcisi kostümü.
Beden: S,M,L,XL,XXL
Renk: Katalog rengi (resimdeki)
Ürün İçeriği: 1 Adet Hizmetçi Elbisesi + 1 Adet String + 1 Adet Yaka + 1 Adet Kep + 1 Çift Kol Manşeti + 1 Çift Jartiyer Çorabı

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.

Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037 Hizmetçi Kostümleri, Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037, Fantazi Kostüm, seksi hizmetçi kostümü açık bırakılan arka kısım kesimi ile oldukça çekici fantazi ürün sizi bekliyor, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. EW8055 Seksi Hizmetçi Kostümü ABM4037

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.