Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap ABM5583

122,22 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
111,11 TL + KDV
* 12,88 TL den başlayan taksitlerle!!
Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap ABM5583
Şık görünümlü arkası çizgili desenli külotlu çorap. Kaliteli, son derece şık çapraz desenli çorap, rahat düz dikişler, görünmez takviyeli ayak kısmı ve gelişmiş dayanıklılık için tek kaplı elastan iplik ile en üst kalite. 
Avrupa"dan ithal, şık, arkadan çizgi desenli külotlu çorap. Dayanıklılığı artırılmış ipliklerle spiral dokuma teknolojisi ile üretilmiştir. Spiral dokuması sayesinde kaçması oldukça zor olup kaçsa da kaçan yerde göz göz olup ilerleme yapmaz. Burun kısmı dikişsizdir. Topuk kısmı görünmez şekilde güçlendirilerek dokunmuştur. Ağ kısmı pamuk. Seçkin ortamlar için tercih edilebilecek, tüm bakışları üzerinize çekecek son derece şık, seksi ve zarif desenli külotlu çorap.
Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel seçim. 
Tarzı olan ve kaliteye önem verenlerin denemesini ve Aybestmoda ile Çorap farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
40 Den.
Fiber içeriği: 88% Polyamide, 12% Elastane.
Dünyanın en ünlü fantazi iç çamaşır çorap firması tarafından üretilen bu fantazi çorapla çok şık olacak bayılacaksınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap ABM5583 Külotlu Çoraplar, Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap ABM5583, Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. FLG5012 Şık Çapraz Çizgili Külotlu Çorap ABM5583

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.