Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap ABM5581

259,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
236,36 TL + KDV
* 27,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap ABM5581
Şık görünümlü arkası çizgili desenli külotlu çorap. Kaliteli, son derece şık desenli çorap, rahat düz dikişler, görünmez takviyeli ayak kısmı ve gelişmiş dayanıklılık için tek kaplı elastan iplik ile en üst kalite. 
Avrupa"dan ithal, şık, arkadan çizgi desenli külotlu çorap. Dayanıklılığı artırılmış ipliklerle spiral dokuma teknolojisi ile üretilmiştir. Spiral dokuması sayesinde kaçması oldukça zor olup kaçsa da kaçan yerde göz göz olup ilerleme yapmaz. Burun kısmı dikişsizdir. Topuk kısmı görünmez şekilde güçlendirilerek dokunmuştur. Ağ kısmı pamuk. Seçkin ortamlar için tercih edilebilecek, tüm bakışları üzerinize çekecek son derece şık, seksi ve zarif desenli külotlu çorap.
Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel seçim. Avrupa"nın önde gelen bayan ince çorap markalarından biridir.
Tarzı olan ve kaliteye önem verenlerin denemesini ve Aybestmoda ile Çorap farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
Şık bir toplulukta gösterişli bir tarz arayanlar için mükemmel seçim. 40 Den.
Fiber içeriği: 90% Polyamide, 10% Elastane.
Dünyanın en ünlü fantazi iç çamaşır çorap firması tarafından üretilen bu fantazi çorapla çok şık olacak bayılacaksınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap ABM5581 Külotlu Çoraplar, Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap ABM5581, Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. FLG5728 Şık Çizgili Desenli Külotlu Çorap ABM5581

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.