Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698

271,66 TL
Kategori
Renk***
Beden***
Fiyat
246,96 TL + KDV
* 28,62 TL den başlayan taksitlerle!!
Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698
Fantazi iç çamaşır takımı, şık püsküllü tangali seksi babydoll takım göğüs bölgesinden kalça altına kadar inen klas ipleriyle kışkırtıcı bir görünümdedir. Seksi şık püsküllü tangali seksi babydoll takım sizi bekliyor,hemen siparişi verin kapınıza kadar özel paketle gelsin.
Ürün İçeriği: 1 Adet Babydoll ve 1 Adet Tanga
Beden: Standart (esnek S,M,L bedenlere uygundur)
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.

Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698 Babydoll, Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698, Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Nl3010-3/VN-0068/PRF6516 Şık Püsküllü Tangalı Seksi Babydoll Takım ABM2698

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.