Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948

101,85 TL
Beden***
Fiyat
92,59 TL + KDV
* 10,73 TL den başlayan taksitlerle!!
Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948
Fantazi iç giyim takımı, dantelden korsesi, string ve jartiyer çorapları. Seksi iç çamaşırının tangası büstiyere uygun dantellidir. Bu seksi takımla unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz, kendinizi özel hissedin. 
Beden: 75, 80, 85, 90
Renk: Resimdeki (katalog rengi)
Ürün içeriği; 1 Adet Büstiyer + 1 Adet String + 1 Çift Çorap
 
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.

Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948 Büstiyer & Korse, Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948, Fantazi iç giyim takımı, dantelden korsesi, string ve jartiyer çorapları. Seksi iç çamaşırının stringi büstiyere uygun dantellidir, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. EW6045 Silikonlu Dantelli Büstiyer Takım ABM5948

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.