Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4218

40,73 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
37,03 TL + KDV
* 4,29 TL den başlayan taksitlerle!!

Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4219
Eşsiz bir zerafet için seksi dantelli seksi jartiyer çorabı. Aybest Moda, her zevke ve ihtiyaca şık tasarımlarıyla karşılık veriyor.  günlük kullanıma elverişli modellerin yanısıra, dişiliği öne çıkaran, çarpıcı ve bir o kadar da heyecan uyandırıcı çorap modelleriyle sizi ve partnerinizi fethedecek! Seksi dantel üst ve görünmeden güçlendirilmiş ayak kısmı ile seksi jartiyer çorabı. Fiber içeriği:% 81 Polyamid,% 19 Elastan Kalınlık: 40 Den. Avrupanın ünlü, orijinal seksi iç çamaşırı çorap üreticisinden.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4218 Tükenen Ürününler, Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4218, Çift Silikonlu Geniş Bant Jartiyer Çorabı ABM4217 Eşsiz bir zerafet için seksi dantelli jartiyer çorabı. Aybest Moda, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. FIG4034 Silikonlu Jartiyer Çorabı ABM4218

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.