Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise ABM1218

419,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
381,81 TL + KDV
* 44,25 TL den başlayan taksitlerle!!
Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise ABM1218
Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise Esnek kumaştan üretilmiş özel sahnenizin kostümü. Fantezi ve mini giyinmeyi sevenler için ideal. Fark edilmeyi sevenler için kaçırılmayacak bir üründür. Mini elbiseler ve abiye kıyafetlerden hoşlanan ve karşınızdakini etkilemek isteyenlerin denemesi gerekmektedir. 
 
Masum yada kışkırtıcı, hangisi olmak isterseniz tüm kadınlığınızı sergilemeniz seksi mini elbiseler ile mümkündür. İç giyim seksi mini elbiseler, birbirinden güzel yeni sezon modelleri ile Aybestmoda.com’da. Fantezi Sahne Kostümü modeli mini elbiseler kadınlar tarafından oldukça beğenilen ve tercih edilen bir modellerdir. Fantazi kategorisindeki iç çamaşırlarının diğer modelleri gibi bu modeli de aybestmoda.com farkı ile satın alabilirsiniz.
 
Ürün İçeriği: 1 Adet Elbise 
Beden: Beden ve renk seçenekleri vardır
 
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
 
Yaşamak bir sanattır!
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise ABM1218 Seksi Mini Elbiseler, Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise ABM1218, Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. BIG101015B Sırt Dekolteli Fırfırlı Fantazi Mini Elbise ABM1218

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.