Siyah Seksi Çamaşır ABM5454

30,55 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
27,77 TL + KDV
* 3,22 TL den başlayan taksitlerle!!
Siyah Seksi Çamaşır ABM5454
Fantazi iç çamaşırı, siyahın çekiciliği ve teddy'nin seksiliği ile birleşmiş bu fantastik modelimizin boyundan başlayan dantel kumaşı göğüs kısımlarını örtüp alt bölgeye kadar inmektedir. Göğüs ve bel bölgesine kadar kumaş çapraz şekilde iple süslenmiştir. Boyundan bağlamalı olan seksi body'nin kalça çatal kısmında ise fiyonk süslemesi kullanılmıştır. Önden bakıldığı zaman seksi bir model arkadan bakıldığı zamanda farklı bir modelmiş gibi durmaktadır. Tümüyle siyah renkte olan fantazi çamaşır özgün bir fantazi iç çamaşırı örneğidir.

Beden: Standart (Esnek S/M bedenlere uyumludur)

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Siyah Seksi Çamaşır ABM5454 Body & Teddy Çeşitleri, Siyah Seksi Çamaşır ABM5454, Siyah Seksi Çamaşır, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. XC9346S Siyah Seksi Çamaşır ABM5454

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.