Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449

359,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
327,27 TL + KDV
* 37,93 TL den başlayan taksitlerle!!
Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449
Fantazi iç giyim ürünü olarak tasarlanmış,baştan çıkartıcı ve özel seçim. İthal, özel kutusunda şık sunumuyla, partnerinizin başını döndürecek, transparan kumaştan hazırlanmış ve kırmızı parlak deri kumaş ile hareketlendirilmiş, fantazi çamaşır takımı.
Ürün İçeriği; 1 Adet Büstiyer + 1 Adet Külot

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, yasal mevzuat gereği hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449 Büstiyer & Korse, Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449, Fantazi iç giyim,baştan çıkartıcı ve özel seçim. İthal, özel kutusunda şık sunumuyla, partnerinizin başını döndürecek, transparan kumaştan hazırlanmış, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. GG-Chili Pepper Transparan Büstiyer Çamaşır Takımı ABM4449

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.