Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378

50,92 TL
71,19 TL
%28
Kategori
Beden
Renk
Fiyat
64,72 TL + KDV
* 5,36 TL den başlayan taksitlerle!!
Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378
Hem elbise ve tanga aynı renkte pinstripes tül ile yapılır. Elbise ince boyun bandı at bağlama bir klip vardır. Transparan yumuşaçık dantel çizgi hatları ile kaplı, fantazi içgiyim olarak mükemmel bir uyumla tanga ile eşleşmiştir. Standart bedendir esnek yapısıyla  XS/S/M bedenlere uygundur.
Aksesuarlar satışa dahil değildir.
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, yasal mevzuat gereği hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378 Seksi Gecelikler, Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378, Hem elbise ve tanga aynı renkte pinstripes tül ile yapılır. Elbise ince boyun bandı at bağlama bir klip vardır, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. 24023 Transparan Çizgili Babydoll ve String ABM3378

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.