Transparan Fantazi Deri Mini Elbise ABM5475

71,29 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
64,81 TL + KDV
* 7,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Transparan Fantazi Deri Mini Elbise ABM5475
Fantazi seksi iç çamaşırı, deri transparan seksi mini elbise.
Deri görünümlü lame kumaştan ve transparan tülün bir arada kullanıldığı bu seksi elbise sıfır yaka olmasına rağmen dekolteleri transparan yapıda olduğu için içinizi göstermektedir.
Arka bölümü ise tamamen transparan yapıda olan bu seksi mini elbise ile birlikte tanga da gönderilmektedir. Etek bölgesinin arka tarafındaki büzgü ise ince bir detay olarak göze çarpmaktadır. İkili setten oluşan bu seksi mini elbise özel misafirinizi çok etkileyecek erotik elbise çeşitleri arasında yer almaktadır.
Beden: Standart (S/M bedenlere uyumludur)
Renk: Katalog rengi (siyah)
Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Transparan Fantazi Deri Mini Elbise ABM5475 Seksi Mini Elbiseler, Transparan Fantazi Deri Mini Elbise ABM5475, Transparan Fantazi Deri Mini Elbise, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. XC9198 Transparan Fantazi Deri Mini Elbise ABM5475

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.