Transparan Seksi Fantazi Beyaz Mini Elbise ABM5616

66,19 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
60,18 TL + KDV
* 6,97 TL den başlayan taksitlerle!!
Transparan Seksi Fantazi Beyaz Mini Elbise ABM5616
Fantazi mini elbise, vücut çorabından ayrı olarak etekli şekildeki transparan tasarımıyla oldukça seksi bir görünüm kazanmış olan vücudu saran mini elbise modelimiz sizler için satışta.
Ürünü hemen sepetinize ekleyip siparişinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Ürün İçeriği: 1 Adet fantazi mini elbise

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır.
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Transparan Seksi Fantazi Beyaz Mini Elbise ABM5616 Fantazi Elbiseler - Dantel Elbise, Transparan Seksi Fantazi Beyaz Mini Elbise ABM5616, Transparan Seksi Fantazi Siyah Mini Elbise, Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel ürünlerdir., AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. VN-0803 Transparan Seksi Fantazi Beyaz Mini Elbise ABM5616

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.