Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288

229,99 TL
Renk***
Beden***
Fiyat
209,09 TL + KDV
* 24,23 TL den başlayan taksitlerle!!
Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288
Parlak Kırmızı Jarse saten kumaştan yapılmış ön kısmı hediye paketi şeklinde çok seksi ve özel string. Noel çorabı yine jarse saten kumaş, kenarları beyaz kaz tüyü ile süslenmiştir ve string bu hediye noel çorabının içine konulup özel bir hediye şeklinde sunulur. Yeni yıla yeni başlangıçlarla böyle iddialı iç çamaşırlarıyla girmek isterseniz, bu özel iç çamaşırı aybestmoda.com da.
Ürün İçeriği; 1 Adet String + 1 Adet Noel Çorabı Kese
Beden seçenekleri; S/M ve L/XL 

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.
 
Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288 Külot & String & Tanga, Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288, Parlak Kırmızı Jarse saten kumaştan yapılmış ön kısmı hediye paketi şeklinde çok seksi ve özel string, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. LB-486 Yılbaşı Çamaşırı Kırmızı Tüylü Keseli Süslü String ABM2288

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.