Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709

212,03 TL
Kategori
Renk***
Beden***
Fiyat
192,76 TL + KDV
* 22,34 TL den başlayan taksitlerle!!
Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709
Fantazi iç giyim, özel gecelerine iz bırakmak isteyenler için çok özel seçim. Dekolteli seksi fantazi iç çamaşır takımı. Transparan göğsü açık gecelik ve yine transparan kırmızı stringden 2 parçalı takım
Beden seçenekleri; S/M ve L/XL

Sitemizdeki tüm ürünler kişiye özel fantazi iç giyim ürünleridir, Fantezi kıyafetlerin hijyen nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. 
İncelediğiniz model, hijyenik ürün olması nedeniyle iade ve değişim yapılmamaktadır. Lütfen ürünü tercih ederken bu ayrıntıya dikkat ediniz.

Yaşamak bir sanattır! 
AybestModa ile hayallerinin peşinden git!

Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709 Babydoll, Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709, Fantazi iç giyim, özel gecelerine iz bırakmak isteyenler için çok özel seçim. Dekolteli seksi fantazi iç çamaşır takımı, AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. MS6107-2/VN-0923 Zincirli Erotik Gecelik Takımı - Transparan Babydoll ABM4709

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.