Pamuklu Düşük Bel Erkek Boxer ABM2185

230,82 TL
Kategori
Beden
Renk
Fiyat
209,84 TL + KDV
* 24,32 TL den başlayan taksitlerle!!

Pamuklu Düşük Bel Erkek Boxer ABM2185

Fit Kesim Düşük Bel Boxer, Fit görünüşü ve farklı kesimi ile çok özel, esnek kumaştan üretilmiştir, süspansor etkisi ile dolgun görünümlü.


Fantazi erkek iç giyim, fantazi erkek çamaşırları, bölümlerimizde oldukça idealı ürünlerimiz mevcuttur. Bayan iç giyim de olduğu kadar erkek çamaşırlarında da estetiğin ön plana çıktığını artık biliyoruz. Henüz Türkiye ‘de fantezi erkek ürünleri, yeni tanınıyor ve modelleri de yeni çoğalıyor, pek çok ülkede satışlarının yapıldığı fantezi erkek çamaşır modellerini, erkek, jockstrap, string, tanga, slip, boxer, alet çeşitlerini, her yerden ulaşamayacağınız modelleri, ünlü markaları, kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla sizlere sunuyor, keyifli alışverişler diliyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pamuklu Düşük Bel Erkek Boxer ABM2185 Erkek Boxer, Pamuklu Düşük Bel Erkek Boxer ABM2185, , AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. DM-291129 Pamuklu Düşük Bel Erkek Boxer ABM2185

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.